Katerina Falk

Familje-, Par- och bröllopsfotograf i Enköping

Katerina heter jag och är kärleksfotograf. 

 

Störst av allt är kärleken, och att kunna föreviga det på bild är det finaste jag vet. För mig handlar inte fotografi om att endast skapa vackra bilder, det är mycket mer än så. Det är bland annat att sprida kärlek, glädje och gemenskap. Jag ser så mycket mening och djup i det jag gör.


Störst av allt är kärleken. Att bli älskad är stort, endast att älska är större.

Dokumentär och autentisk storytelling


Känslofyllda kärleksberättelser


Michael & eugenia


julia & viktor


Nino & Julia

Se fler kärleksberättelser ➝

All kärlek är värd att förevigas

föreviga minnen och spara dom för alltid

Michaela & Christoffer

"Vi blev verkligen bekväma i Katerinas sällskap och ingenting kändes konstigt. Vi fick en fin stund tillsammans och glömde att det var folk runtomkring. Katerina var verkligen ödmjuk och vi kände oss i trygga händer. Bilderna blev verkligen över förväntan! Katerina lyckades fånga magin man bara känner inombords. Tusen  tack!"

oskar & jennifer

"Att fotograferas av Katerina kändes väldigt naturligt och avslappnat. I början var det nervöst men det släppte snabbt då hennes lugn smittade av sig. Hon gav oss riktlinjer som vi sedan kunde leva ut tillsammans, utan massa press efter den perfekta vinkeln. Hon lyckades fånga våra genuina känslor på bild som jag inte trodde att man kunde. Vi kan inte tacka henne nog för de fantastiska bilderna, hon vet verkligen hur man skapar magi."

jessica & adam

"Under fotograferingen gick tankarna ofta till hur mycket vi älskar varandra. På ett sätt kändes det som att det bara var vi som existerade på jorden där och då. Vi var väldigt glada att vi vågade bli fotograferade. Helt klart ett minne för livet i form av både upplevelsen och alla fina bilder som vi IVRIGT väntade på. Vi är supernöjda med slutresultatet. Katerina var väldigt proffsig från start till mål och vi har verkligen känt oss omhändertagna."

Från bokning till leverans

BOKNING

Ni kontaktar mig enkelt via formuläret nedan eller via mail info@katerinafalk.se. Jag skickar en guide till er med all info ni behöver veta innan ni bokar mig, och sedan hittar vi ett datum som passar oss alla. För att säkra och garantera er bokning betalar ni en bokningsavgift på 50% av totalbeloppet som sedan dras av på slutfakturan.

MOODBOARD

Att skapa en moodboard inför fotograferingen är en viktig del i mitt arbete. Ni berättar om era förväntningar och önskemål, miljö och känsla ni vill få fram på bild, och så skapar jag en personlig moodboard till er. Där hittar ni bland annat välkomstbrev, tips på vad ni ska tänka på när ni väljer era kläder, inspiration och lite annat smått. 

FOTOGRAFERING

Vi ses hemma hos er eller på en av mina utvalda fotoplatser utomhus. Känner ni er lite spända och nervösa så är det är inte alls ovanligt! Jag guidar er genom hela fotograferingen och anpassar den helt utefter er. Hos mig får ni vara precis som ni är och jag fångar det genuina och äkta.

Leverans

Inom ca 8-12 veckor efter fotograferingen får ni en länk till ert personliga webbgalleri med er kärleksberättelse. Ni får alla färdiga bilder, utvalda och redigerade av mig, samt en kort video från fotograferingen. Titta tillbaka på era kärleksfulla och dyrbara ögonblick och återupplev känslan ni hade för varandra där och då, många år framöver. 

ER STUND TILLSAMMANS

En romantisk dejt där bara ni två existerar

Vanliga Frågor

Hur tidigt bör vi boka parfotografering?

Jag blir oftast bokad 2-4 månader i förväg. Skicka gärna er förfrågan via formuläret nedan så återkommer jag med de närmsta tillgängliga datumen.

Vart har vi fotograferingen?

Vi fotograferar antigen utomhus eller hemma hos er. Eller både och! Vi kan t.ex. börja fotografera hemma, för att sedan ta en promenad i närheten och fota även utomhus. Det blir i så fall en vacker storytelling. Vi bestämmer en fotoplats tillsammans med er och bäst är det om det är en plats som ni förknippar med er. Men jag har också många fotoplatser jag kan rekommendera er. 

VAD HAR VI PÅ OSS UNDER FOTOGRAFERINGEN?

Ni kommer att få en personlig moodboard med inspiration och tips kring klädval m.m.

VILKEN TID HAR VI FOTOGRAFERINGEN?

Fotograferar vi utomhus så älskar jag att fotografera kvällstid under Golden hour (en timme innan solnedgången) pga det vackra och mjuka ljuset. Golden hour infaller lite olika tider beroende på årstiden och månaden, och vi kan såklart anpassa fotograferingstiden efter vad som passar er bäst. Fotograferar vi inomhus så kan vi göra det mitt på dagen.

Fotograferar du utanför Enköping?

Jag kommer mer än gärna och fotograferar er i andra delar av landet! I mina större paket ingår resan till Stockholm, Västerås och Uppsala. Är det längre än så betalas en reseersättning på 50 kr/mil. 

Hur slappnar vi av framför kameran?

De flesta par som kommer till mig blir fotade för första gången och det är väldigt vanligt att man blir lite nervös! Alla mina par har dock sagt att det inte kändes som en fotografering, utan som en rolig dejt. Vi har en mysig stund tillsammans, jag vägleder er till olika situationer där ni får njuta av varandras närvaro och jag fångar er kärlek på bild. Jag kommer att ta hand om er och guida er igenom hela processen! 

Kan vi fotas med djur?

Absolut! Jag förevigar mer än gärna er med era fyrbenta vänner.

Kan vi fotograferas vintertid?

Självklart! Under vintern erbjuder jag även ett billigare vinterpaket, där vi pga kylan fotar en kortare stund antigen hemma hos er eller utomhus. Alla mina paket hittar ni i min pris- och informationsguide som jag mejlar er vid bokningsförfrågan.

Kan vi boka om?

Det är fri ombokning vid sjukdom eller dåligt väder. Hör av er, så hittar vi ett nytt datum!

Kan vi delbetala?

Ja! Jag erbjuder delbetalning via Klarna där ni själva väljer hur ni vill dela upp er betalning. Med Klarna kan ni fördela kostnaden för ert köp under upp till 36 månader. Meddela mig gärna vid bokning ifall ni önskar delbetala. 

När får vi bilderna?

Det tar oftast 8-12 veckor innan bilderna är färdiga. Det finns också möjlighet att köpa till en tjänst snabb leverans och få bilderna levererade inom 5 dagar. Mer information finns i min pris- och informationsguide som jag mejlar er vid er bokningsförfrågan.

STANNA TIDEN

VÄLJ ETT FOTOPAKET

mini session i enköping

PAKET 1

 

2 990 SEK

 


•  full support före, under och efter fotograferingen

•  personlig moodboard med tips & inspiration

•  30 min fotografering i Enköping

•  5 st högupplösta bilder (med möjlighet att köpa till fler*)

•  personligt webbgalleri med era bilder

 

* prislistan för extra bilder hittar ni i min informationsguide som jag mejlar er vid bokningsförfrågan.

EN Upplevelse

paket 2

 

6 490 SEK

Obs! det finns möjlighet till delbetalning.

 

•  full support före, under och efter fotograferingen

•  personlig moodboard med tips & inspiration

•  resa till Stockholm, Uppsala, Västerås

•  ca 1-2 timmars avslappnad fotografering

•  100+ högupplösta bilder

•  personligt webbgalleri med era bilder

•  kort video

ett minne för livet

paket 3

 

7 990 SEK

Obs! det finns möjlighet till delbetalning.

 

•  full support före, under och efter fotograferingen

•  personlig moodboard med tips & inspiration

•  resa till Stockholm, Uppsala, Västerås

•  ca 1-2 timmars avslappnad fotografering

•  100+ högupplösta bilder

•  personligt webbgalleri med era bilder

•  leverans av alla bilder inom en vecka

•  kort video

•  lyxig fotobok

•  3 st polaroidbilder direkt under fotograferingen

Boka er fotografering NU

Jag blir oftast bokad 2-4 månader i förväg, så jag rekommenderar att skicka in er bokningsförfrågan så tidigt som möjligt för att säkra ert datum.
Ni gör detta enkelt genom att fylla i formuläret nedan.

MAJ

1 tid kvar

JUNI

2 tider kvar

juli

2 tider kvar

Bokningsformulär


Redo att boka eller har en fråga?

Fyll gärna i formuläret nedan eller maila mig på info@katerinafalk.se.

 

Jag svarar vanligtvis inom två arbetsdagar. Kom ihåg att kika i skräpposten ett par dagar efter er bokningsförfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

@katerina_falk