Störst av allt är kärleken. Att bli älskad är stort, endast att älska är större.

— Katerina falk
    specialiserad familje- och bröllopsfotograf

Katerina heter jag och är 30 år gammal. Jag bor i och utgår från mysiga och fina Enköping.
 

Jag är kärleksfotograf.

 

En fotograf som lyssnar, observerar och förmedlar. En som är omtänksam, empatisk och förstående. En som skapar det trygga utrymmet för er där ni kan vara er själva. 

 

Min första kamera fick jag när jag var 16 år. Sedan dess har jag inte kunnat tänka mig ett liv utan foto. Foto är min största passion. Det har hjälpt mig genom sorgens mörker, och hjälpt mig fånga lyckan. 

 

Sommaren 2021 startade jag ett eget företag. Att jobba med foto på heltid är en dröm som har gått i uppfyllelse!

 

En fotografering är mer än bara en fotosession, det är också en slags terapisession. Medan ni har det roligt och njuter av varandras närvaro, så har ni också den tiden till att återknyta kontakten med er själva och med varandra på en djupare nivå. Både under fotograferingen och efter, när ni tittar på era bilder. 

 

Livet är de ögonblick vi skapar och minns. 

Jag tror på att störst av allt är kärleken, och att kunna föreviga det på bild är det finaste jag vet. För mig handlar inte fotografi om att endast skapa vackra bilder, det är mycket mer än så. Det är bland annat att sprida kärlek, glädje och gemenskap. Jag ser så mycket mening och djup i det jag gör. 

 

Vad inspirerar mig? Kärlek. Jag är en mamma och en fru. Min andra halva och vår älskade dotter är mina största inspirationskällor till att skapa. Till att dela med mig. Till att utvecklas och vara en förebild. Till att följa mitt hjärta och göra det jag älskar. 

 

Fler saker som gör mig glad och harmonisk är böcker, träning, meditation, fjällvandring och naturen i alla dess former. 

Vill ni skapa magi tillsammans?

Kontakta mig

Följ mig på instagram
@KATERINA_FALK