Vill ni skapa magi tillsammans?

Bröllopsfotograf i Enköping, Västerås, stockholm och hela sverige

Katerina heter jag och jag är kärleksfotograf.

 

En fotograf som lyssnar, observerar och förmedlar. En som är omtänksam, empatisk och förstående. En som skapar det trygga utrymmet för er där ni kan vara er själva. 

 

Störst av allt är kärleken, och att kunna föreviga det på bild är det finaste jag vet. För mig handlar inte fotografi om att endast skapa vackra bilder, det är mycket mer än så. Det är bland annat att sprida kärlek, glädje och gemenskap. Jag ser så mycket mening och djup i det jag gör. 

Katerina lyckades förmedla den känslan vi hade under hela fotograferingen: kärlek.

DOKUMENTÄR OCH AUTENTISK STORYTELLING


Helt unika och KÄNSLOFYLLDA kärleksBERÄTTELSER


Adam & madeleine


Jennifer & viktor


JULIA & HENRY

Se fler kärleksberättelser   ➝

Störst av allt är kärleken. att bli älskad är stort, endast att älska är större.

HUR ALLT GÅR till

FörfrågAN

Är ni intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf? Så kul! Skicka gärna er bokningsförfrågan via formuläret nedan. Är jag ledig ert datum så skickar jag min bröllopsprisguide med all info ni behöver veta innan er bokning.

 

Vid bokning skickar jag en bokningsfaktura på 50% av totalbeloppet samt ett avtal för e-signering. Detta för att säkra och garantera ert datum.

När det börjar närma sig bröllopsdagen får ni en checklista med lite frågor till er samt en bröllopsguide. Dessa går vi igenom på vårt bröllopsmöte för att planera allt tillsammans.

Planering

Under planeringstiden finns jag alltid tillgänglig om ni har några som helst frågor eller funderingar, eller helt enkelt vill bolla era idéer. 

 

Senast någon månad innan bröllopet ses vi på vårt bröllopsmöte för att planera allt inför er stora dag. Vi går igenom checklistan, körschemat, guiden och planerar allt in i minsta detalj. Jag vill höra alla era önskemål och funderingar så att jag kan fånga er bröllopsdag på bästa möjliga sätt. 

Vi ses antigen över en fika, eller via videomötet. Bröllopsmötet kan även ske i samband med provfotograferingen.

Fotografering

Äntligen är det dags att fira er kärlek! Jag är med er under de antal timmar som ni har bokat mig och dokumenterar alla ögonblick, från inbjudningskort och detaljer, till glädjetårar och varma kramar. 

Mitt mål är att fånga er dag precis så som den är - personlig och äkta, så att ni många år framöver kan titta tillbaka på era bilder och få återuppleva den känslan ni hade på er bröllopsdag.

 

Jag skickar också en tjuvkik på ca 20-50 bilder inom 3 dagar efter bröllopet, som ni kan dela med era kära och nära, eller exempelvis använda till tackkort!

Leverans

Här läggs den större delen av mitt arbete som bröllopsfotograf. Jag spenderar många timmar efter er dag med att noga redigera era magiska minnen!

 

Inom 12-16 veckor från bröllopsdagen får ni era bilder levererade i ert personliga webbgalleri som ni kan enkelt dela med familj och vänner. Samtliga bilder levereras högupplösta i JPG-format och finns även att ladda ner som webbupplösta för att dela på sociala medier m.m.

 

Hos mig finns även möjligheten att beställa vackra fotoprodukter, bland annat lyxiga fotoböcker och högkvalitativa printar.

Vanliga Frågor

När behöver vi boka?

Ju tidigare desto bättre om ni vill säkra ert datum. Jag tar emot ett väldigt begränsat antal bröllop varje år pga andra olika projekt jag har, och jag blir oftast bokad 1 år innan bröllopsdagen. Det finns fortfarande ett par lediga datum 2024 och det är öppet för bokningar 2025.

Fotograferar du utanför enköping?

Jag reser mer än gärna till andra delar av landet. Allt för att fira och föreviga kärleken! Bokar ni upp till 3 timmars paket så ingår 20 mil resa från Enköping. Bokar ni minst 5 timmar så ingår 50 mil resa från Enköping.

VAD HÄNDER OM DET REGNAR PÅ BRÖLLOPSDAGEN?

Vi kommer att ha en plan B i bakfickan. Redan på vårt bröllopsmöte ska vi tillsammans ha tittat ut reservplaner om det mot förmodan skulle bli en regnig bröllopsdag. Antingen fotograferar vi inomhus, eller under ett tak. Jag har även alltid två vackra bröllopsparaplyer med mig som ni kan låna vid regn.

Vad händer om du blir sjuk?

Det krävs väldigt mycket för att jag skulle missa ert bröllop, jag ser nog fram emot det nästan lika mycket som ni gör! Jag tar ert bröllop på allra största allvar och jobbar även med febern om det så krävs. Jag har också ett stort nätverk av professionella fotografer som hjälper gärna till.

KAN VI DELBETALA?

Ja! Jag erbjuder delbetalning via Klarna där ni själva väljer hur ni vill dela upp er betalning. Med Klarna kan ni fördela kostnaden för ert köp under upp till 36 månader. Meddela mig gärna vid bokning ifall ni önskar delbetala. 

När och hur får vi bilderna? 

Inom 3 dagar efter bröllopet får ni en tjuvkik på ca 20-50 st bilder. Leveranstid för alla bilder är ca 12-16 veckor. Bilderna levereras via ett online galleri som ni kan enkelt dela med familj och vänner. Det finns även möjlighet att beställa vackra och högkvalitativa fotoprodukter via mig, bland annat fotoböcker och printar.

back up för bilderna?

Jag har alltid två kameror med mig och dessa kameror har även dubbla fack för minneskort, så direkt in i kameran har jag dubbletter av bilderna. Under er dag säkerhetskopierar jag även löpande till min dator och extern hårddisk, så det alltid finns en back up fram tills er leverans och minst 1 år efteråt.

Vi är redo att boka! Hur gör vi?

Ni bokar mig enklast genom att fylla i formuläret längst ner på den här sidan. Ni kan även maila mig direkt på info@katerinafalk.se. Är jag tillgänglig ert datum så skickar jag min prisguide med priser och all viktig information. Känns allt bra för oss alla, så skickar jag ett avtal för e-signering samt en bokningsfaktura på 50% utav ert valda paket. Detta för att säkra och garantera ert datum.

Vad händer efter att vi har bokat?

När avtalet är signerat och bokningsfakturan är betald så bokar vi in en provfotografering om ni önskar ha den. Provfotograferingen sker i Enköping (alternativt mot reseersättning). Vi lär känna varandra och ni får se lite på hur jag jobbar, så det känns ännu mer avslappnat på er bröllopsdag.

När det börjar närma sig så skickar jag en checklista med lite frågor till er, bröllopsguide med massa tips, moodboard med inspiration m.m. Någon månad innan bröllopet ses vi igen för att gå igenom planeringen, moodboarden, bröllopsguiden samt alla era frågor och önskemål. 

Äkta, personligt, autentiskt

Storytelling — bilder som berättar er kärlekshistoria

Bröllopspaket 2024

1 timme

PASSAR FÖR PORTRÄTT

 

 

 

DETTA INGÅR

 


Full support före, under och efter bröllopet
Bröllopsguide fylld med tips
Personlig moodboard
100+ bilder levererade via ett personligt webbgalleri

Resa 20 mil från Enköping

 

 

BONUS

 

Kort video

 

 

10 900 SEK

3 timmar

PASSAR FÖR PORTRÄTT -

VIGSEL  - GRATULATIONER

 

 

Detta ingår


Full support före, under och efter bröllopet
Bröllopsguide fylld med tips

Bröllopsmöte
Personlig moodboard
300+ bilder levererade via ett personligt webbgalleri

Resa 20 mil från Enköping

 

 

BONUS

 

Kort video

Provfotografering

 

16 900 SEK

5 timmar

PASSAR FÖR PORTRÄTT - VIGSEL -

GRATULATIONER - brudskål -

MINGEL

 

Detta ingår


Full support före, under och efter bröllopet
Bröllopsguide fylld med tips

Bröllopsmöte
Personlig moodboard
500+ bilder levererade via ett personligt webbgalleri

Resa 50 mil


 

BONUS

 

Kort video

Provfotografering

 

23 900 SEK

8 timmar

PASSAR FÖR FÖRBEREDELSER -

PORTRÄTT - VIGSEL -

GRATULATIONER - MINGEL -

DELAR AV MIDDAGEN

DETTA INGÅR

 

Full support före, under och efter bröllopet
Bröllopsguide fylld med tips

Bröllopsmöte
Personlig moodboard
800+ bilder levererade via ett personligt webbgalleri

Resa 50 mil

 

 

BONUS

 

Kort video

Provfotografering

Lyxig fotobok

30 900 SEK

P.S. Vill ni boka ett annat antal timmar? Det går jättebra! Skicka er förfrågan så skräddarsyr vi ett eget paket till er!

bokningsformulär

Redo att boka?

Fyll gärna i formuläret nedan eller skicka mail på info@katerinafalk.se.

 

Jag svarar vanligtvis inom två arbetsdagar. Kom ihåg att kika i skräpposten ett par dagar efter er bokningsförfrågan, mitt svar kan ha hamnat där.